Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

UN CORT LA 2 MAI-2
Autor : margeo - 2024-03-26
Citita de 4995 ori - Nota 7.22 (114 voturi)
Prin pînza cortului se auzeau strigătele pescărușilor și, mai slab, foșnetul valurilor mării.
Mă lăsasem, moale pe sacul de dormit așternut pe jos. După tumultul de senzații care-mi răscoliseră trupul, ejacularea mă lăsase golit de energie. Mă simțeam terminat. Eram tot asudat. Curios, pula îmi rămăsese pe jumătate sculată iar bărbatul nu mi-o lăsase din mînă, mă masturba ușor, în timp ce-mi șoptea la ureche.

-Oooh, ce bine te-ai golit, puștiule... cîtă spermă ai putut să strîngi, se vede că ești nefutut de mult...nici n-am apucat să-ți fac tot ce voiam... și mă sărută pe obraz, cu tandrețe, apoi îmi linse transpirația de pe gît. M-am simțit iar excitat de alunecarea limbii lui dar nu mă simțeam în stare să răspund într-un fel... mă simțeam epuizat.

L-am lăsat să mă sărute pe gură, simțindu-i pe limbă gustul de sudoare și alt gust, mai ciudat, puțin amărui. Mi-am dat seama că e gustul meu, de cînd mă linsese în fund...ciudat, și asta m-a excitat, într-un mod pervers. Un bărbat necunoscut mă făcuse să ejaculez, băgîndu-și limba în fundul meu și acum îmi mîngîia pula, care nu se înmuiase, cum se întîmpla de fiecare dată, după ce mă terminam, cînd făceam laba.

Apoi, bărbatul se dezlipi de mine și mă îndemnă să ieșim afară din cort, să ne zvîntăm un pic. Într-adevăr, zăpușeala dinăuntru era greu suportabilă. Ne-am întins amîndoi pe rogojina lui, bărbatul scoase de la umbră o geantă frigorifică și desfăcu două beri.

Am băut cu poftă.Am privit în jur, cu oarecare jenă. Mi se părea că cei din jur ar fi trebuit să știe ce se petrecuse în cort. Dar lumea își vedea de treaba ei, copii se jucau în apa de la mal, de- abia agitată de valurile mici. Nu bătea vîntul mai deloc, soarele de amiază bătea fără milă și repede am început și cea de-a doua sticlă de bere. Bărbatul mă întrebă dacă era prima dată cînd făceam asta, i-am mărturisit că nu.

Acum un an, uitîndu-mă cu un prieten la niște filme porno, ne excitasem tare amîndoi și prietenul venise cu propunerea să imităm acțiunea din film, așa că eu i-o luasem în gură și i-o supsesem pînă cînd, pe neașteptate, el îmi umpluse gura de spermă, deși așteptasem să mă prevină, ca să i-o scot din gură înainte.

După un timp, cînd ne liniștisem, i-am adus aminte că e rîndul lui... Prietenul, încurcat, mărturisise că nu mai avea chef, dar promisese că data viitoare o să se revanșeze el... Mă lăsase excitat și după plecarea lui m-am lăbărit cu alt film, dar deatunci prietenul mă ocolise și crezusem că ceva din experiența noastră îi produsese repulsie... Nu mai insistasem.

-Atît?, îmi zîmbi bărbatul, n-ai făcut nimic mai mult cu alt bărbat?... Am ezitat, apoi i-am mărturisit că, într-o seară, în parcul de lîngă rîu, mă acostase un tip în vîrstă care se oferise să mi-o sugă și... îl lăsasem.
Fusese ciudat, pentru prima oară îmi simțisem penisul întărindu-se în gura unui bărbat, limba lui îmi ajunsese și pe testicule, mă ținea strîns de șolduri și gemea încet, lingîndu-mă pe capul pulii, atingîndu-mă pe coaie și dincolo de ele... i-am simțit degetele între fese, desfăcîndu-le, frămîntîndu-le cu patimă, am început să-mi împing pula în gura lui, mai adînc, îi auzeam plescăitul buzelor pe carnea tare a pulii, apoi i-am simțit cum mă strîngea cu buzele, strîns de tot, mi-o sugea cu putere și am simțit că-mi vine. Am vrut să mi-o scot din gura lui- nici mie nu-mi plăcuse cînd prietenul meu îmi umpluse gura de spermă-dar bătrănul își apăsă fața între coapsele mele, mă strîngea cu putere de fund și i-am terminat în gură.

Amețisem iar cînd mi-am revenit, bătrînul îmi lingea ultimele picături de spermă iar un deget al lui era băgat pe jumătate în fundul meu. M-am speriat, m-am smuls din mîinile lui, mi-am tras pantalonii și am fugit.

-Ei, interesant, spuse bărbatul, sorbind din bere, înțeleg că suptul pulii ți-a plăcut, nu?

-Sigur, m-am gîndit de multe ori cît de bine fusese dar...

- Dar te-a speriat degetul în fund? Am aprobat.

-Și cu toate astea nu te-ai opus deloc cînd ți-am intrat acolo, în funduleț, reluă bărbatul. Nici cu degetele, nici cu limba....Deci îți doreai să mai încerci odată, chiar dacă prima pătrundere în anus te-a speriat, așa-i ?
Am înclinat din cap, avea dreptate, mă întrebasem de multe ori cum ar fi fost dacă...m-aș fi lăsat atunci în voia bătrînului, dacă n-aș fi fugit...

- Bine, conchise bărbatul, n-avem decît să reluăm lucrurile de unde le-am lăsat...Hai înăuntru, în cort, și-o să aflăm, zîmbi el, înfigînd sticla goală în nisip, lîngă cort. L-am privit în ochi. Avea dreptate, îmi doream să încerc asta, chiar dacă un pic de frică mai aveam.

L-am urmat înăuntru, el a lăsat foile de cort ale intrării să cadă, în urma noastră, și m-a împins ușor pe spate. Simțeam fire de nisip pe pielea umedă, el se lăsă în genunchi lîngă mine și începu să-și frece penisul falnic, care imediat se trezi la viață. I-am simțit glandul frecîndu-se de pulpele mele, în timp ce bărbatul se aplecă peste mine și mă sărută pe piept. Fiorul care-mi întări sfîrcurile atinse de limba lui îmi ajunse pînă între picioare, căci pula mi se sculă fără s-o ating. I-am simțit cîteva mîngîieri acolo, apoi mă pipăi între fese și anusul îmi tresări de excitație.

Apoi totul se acceleră, picioarele mele ridicate pe umerii lui, senzația tulburătoare a gurii lui pe anus, limba lui care-mi desfăcea carnea sensibilă, zgomotul dopului dela flaconul de ulei de plajă desfăcut, degetele lui care-mi băgau uleiul călduț între buci, apoi în anus, geamătul meu cînd mi-am simțit carnea desfăcută, uleiul curgînd pe pula lui sculată, surîsul bărbatului, cînd mi-a apăsat capul pulii pe sfincterul în așteptare, carnea lui tare intrînd cîțiva centimetri înăuntru, dureros, întinzîndu-mi curul...

Atunci am gemut iar, protestînd.-Nu, nu vreau, te rog, nu...

-Ba da... mi-a răspuns el, nu mai zîmbea, am simțit cum pula lui îmi pătrunde mai adînc, o durere sfîșietoare, m-am zbătut să-l îndepărtez dar se aplecă cu toată greutatea între pulpele mele desfăcute, avansul pulii lui continuă lent dar continuu, simțeam că mă rupe acolo dar era prea puternic ca să mă opun, mi-era rușine să țip, oricum intrase în mine... deodată se opri, durerea aproape dispăru și i-am simțit coaiele...



    Login