Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataPe plaja in Grecia, cu sotia(Repostata)
Autor : Dragonescu - 2024-03-23
Citita de 7653 ori - Nota 8.86 (365 voturi)
Salutare, numele meu este Mihai, iar pe sotia mea o cheama Ruxandra. Cateva date despre noi: eu am 1.70m si 75kg, iar sotia 1.55m , 53kg, tate foarte mari, un cur bombat si maricel.
Acum vreo 7 ani am hotarat sa petrecem o saptamana in Grecia, numai noi doi, fara copil. La acea data eu aveam 34 de ani, iar Ruxandra 28. Am plecat dimineata devreme cu masina si am ajuns undeva dupa orele 21.00, ne-am cazat si am cazut frantic de oboseala. Primele zile le-am petrecut mai mult la plaja, seara la terase, cluburi si noaptea ne retrageam in camera si ne futeam ca iepurii. Nu sunt foarte dotat, cam 14cm, dar Ruxy ma iubeste foarte tare si e satisfacuta de fiecare data cand o facem.
Mai erau doua zile din vacanta noastra; dimineata urmatoare ne-am facut planul sa mergem la plaja, ne-am echipat corespunzator, apoi am luat-o la pas sa cautam o plaja cu mai putina agitatie, eventual cu ceva nudism. Am luat-o de-a lungul apei cautand un loc propice dorintelor noastre, am tot mers de-a lungul coastei vreo 20-25 de minute cu picioarele prin apa pana am ajuns la o stanca ce iesea aproape pana apa, era lovita ocazional de valuri, am presupus ca nu multi indraznesc sa treaca de zona asta. Am trecut repede pe langa stanca si ne-am trezit pe o plaja aproape goala, in departare se mai zareau cateva cupluri, probabil tot in cautarea linistii si discretiei. Ne-am gasit si noi un loc si ne-am intins prosoapele, ne-am lasat straiele si ne-am apucat sa ne ungem un pic. Ruxandra avea un micro costum de baie, genul ala care are un petic mic in zona intima iar topul era doar cat sa-i acopere sfarcurile. Topul oricum l-a dat jos imediat ce am inceput sa o dau cu lotiune. Am acoperit-o toata cu un strat gros uleios pe spate, pe coapse pe sani. Luceau strasnic formele ei voluptoase sub razele soarelui. Parea goala doar cu sforicica aia intre picioare care-i acoperea doar deschiderea pizdulicei. Ne-am intins unul langa altul gata sa prindem tot soarele si sa ne bucuram de liniste.

Am tot alternat momentele sub soarele toropitr al Greciei cu scaldatul in apa turcoaz racoritoare. Dupa cateva schimburi de soare cu mare Ruxandra m-a rugat sa o ung din nou cu lotiune, am inceput sa o dau pe tatele ei mari si grele, apoi am masat-o pe bucile ei mari si rotunde, am bagat lotiune pana in gaura fundului.
Ne-am intins apoi, unul langa altul si mi-am intins mana intre picioarele ei desfacuta si am inceput sa-i frec cu pofta lindicul.
Nu dupa mult timp, am auzit un ” Hello” de sus cu voce puternica. Imediat am deschis amandoi ochii si am zarit o silueta neagra, masiva imperecheata cu un zambet larg unde contrasta o dantura alba. Ne-am ridicat in fund sa vedem ce voia individul. Era un tip de culoare, masiv, inalt ,cred ca se apropia de 2 metri, o constitutie solida, nici gras dar nici musculos, chipul afisa un zambet cald si vesel, avea pe el doar o pereche de bermude gen trei-sferturi cu o pereche de slapi. Era un vanzator ambulant, vindea bratari si coliere colorate, facute manual, fabricate din sforicele colorate.
Pentru cateva momente, si eu si ea, am fost un pic blocati si intimidati, eu cu o erectie strasnica ce impungea prin slipul de baie, iar Ruxandra aproape goala, incerca sa-si acopere tringhiul carnos cu acei microbikini dupa ce ma jucasem cu lindicul ei. Tipul s-a prezentat zambind vesel, ca si cum nu ar fi vazut nimic, il chema Solomon si tot indruga ceva de „hakuna matata”. Bratarile si colierele erau „hakuna matata”, adica alungau grijile si belele, am aflat mai tarziu acasa cautand pe internet ce insemna termenul respectiv.
Trecand momentul jenant de la inceput, Ruxandra s-a aratat foarte entuziasmata de podoabele lucrate manual si a inceput sa se uite printre ele, sa-si aleaga niste combinatii de culori. Ca un bun negustor, i-a oferit si un discount Ruxandrei, doar sa cumparam mai multe. Ne-am dat la vorba cat s-a uitat Ruxandra prin claia de podoabe colorate, am aflat ca e din Nigeria, ca toata vara umbla pe plaje si vinde astfel de suveniruri turistilor. Ruxandra si-a ales 2 bratari si un colier pe care am platit in total 8 euro. Solomon s-a oferit sa-i lege pe maini bratarile, acesteea se prindeau printr-un nod special care cerea un pic de indemanare in realizarea lui.
Solomon s-a lasat jos langa Ruxandra si i-a cerut politicos sa intinda mana spre el. Solomon se uita insistent cand spre sanii mari si luciosi, cand spre ochii verzi ai Ruxandrei. Din pozitia in care statea o vedea pe Ruxandra in toata splendoarea, era aproape goala in fata acestui tip necunoscut, doar petecul ala mic de material mai statea intre privirea lui Solomon si goliciunea completa a sotiei.
Solomon, poate putin surprins de situatie, a inceput sa faca complimente, spunandu-i Ruxandrei ca e foarte frumoasa, iar mie ca sunt foarte norocos ca am o asemenea sotie. Era la cativa centimetri de sanii ei voluptosi legand bratarile pe mana ei dreapta, era o situatie un pic bizara, eu si Ruxy unul langa altul in fund si Solomon aplecat un pic deasupra ei legand bratarile alea. Odata terminata operatiunea, Solomon s-a dat un pic in spate si privea satisfacut, nu stiu acum daca admira formele Ruxandrei sau felul in care se asezau bratarile la incheietura ei. De data asta Solomon a facut o remarca care a a facut-o pe Ruxandra sa treasara, i-a spus ca are niste sani foarte frumosi iar Ruxandra i-a multumit timida si politicoasa. Solomon ezita sa se ridice de jos, o admira in continuare pe Ruxandra zambind. In momentul ala i-am aruncat o privire Ruxandrei, ne-am intalnit privirile si am constientizat ca si ea incepe sa gandeasca la ce ma gandesc eu.
Am aruncat o privire in jur pe plaja sa ma asigur de discretie si ca nu atragem priviri apoi i-am spus lui Solomon ca poate sa-i mangaie sanii daca vrea. Solomon s-a apropiat incet, privind de parca nu stia de unde sa inceapa si i-a apucat sanul stang cu mana ca si cum l-ar fi cantarit. Pe cat de mari erau sanii Ruxandrei, pe atat de mari erau mainile lui Solomon. Zambetul alb al lui Solomon era din ce in ce mai stralucitor, Ruxandra s-a lasat pe spate in coate, pe jumatate ridicata, cu sanii expusi, ca Solomon sa-i poata admira si atinge in voie. Ruxandra, perversa cum e ea in general, l-a intrebat pe Solomon despre scula lui, daca e adevarat ca tipii de culoare au puli mari. Solomon a ranjit in momentul ala, parca il intrebase ceva absurd, apoi raspunde cu o alta intrebare, „Wanna see it” ? Ruxandra si eu am raspuns impreuna simultan ca da, eram amandoi curiosi, cu toate ca era destul de logic ca un tip de dimensiunile lui sa aiba o pula pe masura. Solomon s-a ridicat in picioare si a tras bermudele largi in jos…. !!! Nu am termen de comparatie sa spun ce s-a ivit de acolo, un membru urias, gros, flasc, atarna dintre picioarele lui, era ceva monstruos, era cat mana mea cred.
Ruxandra privea stupefiata, nu se asteptase la asa ceva, era cea mai mare scula pe care o vazusem vreodata. Ruxandrei ii luceau ochii insa era ceva impletit cu teama de mosntrul ala. Nu voiam sa ma gandesc cum ar arata erecta pula aia gigantica. Ruxandra fascinata l-a invitat pe Solomon sa mai ramana cu noi, sa ne cunoastem un pic. Solomon foarte incantat, nu a stat deloc pe ganduri, si-a dat de tot panatlonii jos, i-a intins pe nisip in dreapta Ruxandrei si s-a intins langa noi pe o parte cu fata spre mine si Ruxandra. Astfel ea era flancata de amandoi din laterale. Pula lui Solomon atarna maiestuos pe coapsa lui ajungand pana jos pe nisip.
Am vorbit despre noi, de faptul ca noi suntem un cuplu deschis, despre Ruxandra si despre faptul ca ea are acordul meu sa o faca si cu alti barbati. Solomon nu s-a aratat deloc surprins, am aflat astfel despre el ca nu de putine ori a avut experiente de genul, ca a avut experiente sexuale cu destule cupluri deschise catre directia asta.
Ruxandra nu-si lua ochii de la madularul flasc al lui Solomon, marturisesc ca si eu eram fascinat. Din motive diferite dar asta e mai putin important.
Am mai zabovit un pic sporovaind cu Solomon care era un tip foarte jovial si incantator, apoi Ruxandra s-a ridicat sa mearga din nou spre apa, l-a invitat si pe el sa-i ofere companie. S-au ridicat amandoi si au luat-o agale spre apa, se vedeau tare ciudat din spate, ea tipa miniona, voluptoasa cu fundul mare si Solomon urias, masiv, negru cu pula aia uriasa care-i atarna intre picioare.
Era incitant sa o privesc pe Ruxandra alaturi de negrul asta impozant, o vedeam chicotind aproape de el in valuri acolo cu mainile sub apa, mi-am dat seama ca ii verifica scula lui Solomon in discretia valurilor. In scurt timp au iesit, am remarcat faptul ca tatele mari ale Ruxandrei nu erau la o inaltime mare desupra pulii lui Solomon care acum nu mai atarna, statea oarecum orizontal, un pic aplecata in jos, cred ca din cauza greutatii ei mari.
S-au asezat din nou jos, unul langa altul. M-am ridicat sa o dau pe Ruxandra iar cu crema, dar privindu-l pe Solomon ce pofticios se uita i-am spus sa o dea el cu lotiune. A reactionat imediat si a turnat din abundenta pe trupul ei lotiune apoi a inceput sa intinda tacticos pe gat, pe burta, pe coapse. Ruxandra i-a facut semn sa nu fie timid, a tras snurul ce prindea petecul de material dintre picioarele ei si a scos la lumina pizdulicea carnoasa. Solomon i-a desfacut coapsele sa expuna pizda ei frumoasa si a inceput sa o frece cu mainile lui uriase. Cand degetele lui mari au desfacut pizda ei carnoasa Ruxandra a gemut de placere, era deja uda si excitata cu gandul la monstrul de pula a lui Solomon.
Ruxandra s-a apucat cu mana de pula lui si a inceput sa-i frece madularul pe care nu-l putea cuprindea cu mana, se vedea cum puloiul ala se marea si crestea in mana ei. In scurt timp Ruxandra era toata unsa din nou, de sus pana jos pe fata cu lotiune dar si foarte excitata. Statea cu picioarele desfacute intre noi, un picior peste mine si altul peste Solomon si isi desfacea pizda excitata cu ambele maini.
Le-am spus ca ar fi mai bine sa ne retragem intr-un loc mai adapostit si mai umbros, apoi ne-am ridicat si ne-am asezat la umbra aproape de stancile ce margineau latura cu plajele populate. Ruxandra nu a stat mult pe ganduri, s-a pus in fata lui Solomon si cu ambele maini a inceput sa-i frece vartos puloiul de cal. M-am postat in spatele ei in genunchi, i-am desfacut bucile si am inceput sa o ling in cur si in pizda, stiam ca o sa aiba nevoie de lubrifiere suplimentara daca avea de gand sa ia pula aia in ea. E de prisos sa spun cum arata maciuca aia acum ca era erecta, nu se ridica in sus, statea la orizontala dar era gigantica, este 25cm lejer.
M-am ridicat apoi si i-am facut semn lui Solomon ca e pregatita pentru el daca vrea sa o futa. Acesta s-a mutat in spatele ei si si-a potrivit cu mana mataranga la gaurica Ruxandrei si a inceput sa o impinga usor, putin cate putin, desfacand-o cu forta. Ruxandra are o pizda normala dar elastica si poate deveni destul de larga cand are parte de un sarpe ca al lui Solomon, ulterior revine la dimensiunile ei obisnuite; ne place sa ne jucam cu dubla penetrare si uneori mai facem si fisting, pizda ei e una care poate primi usor puli de dimensiuni mari, mataranga lui Solomon era mai mult decat primise vreodata. Putin cate putin, in gemetele ei sacadate a primit-o pana la jumate, apoi Solomon a inceput sa o pompeze usor, se vedea cum pizda ei adera la pula lui groasa, labiile pizdii cuprindeau cu greu grosimea lui, desfacandu-se la maxim ca o conserva. Am luat-o in brate, si-a pus capul pe umarul meu si i-am ridicat un picior sa poate primi mai usor loviturile ciocanului negru. A futut-o incet dar vartos, cu ritm precis, se vedea ca stie ce face si cum se manevreaza o femeie. Ruxandra urla si gemea de placere combinata cu durere la fiecare impingere, era prima pula neagra a ei, si ce maciuca nimerise ca premiera.
Ritmul era un pic mai accelerat dar Ruxandra tot nu putea primi toata pula in ea, nici nu credeam ca o sa reuseasca.
I-am lasat-o pe maini lui Solomon si m-am asezat alaturi sa privesc. Si-a scos pula din ea si s-a asezat pe spate pe prosop cu catargul in sus, apoi a invitat-o sa se aseze ea deasupra sa dicteze ea cat de mult intra pula in ea. Ruxandra s-a infipt in madularul gros dar, ca si inainte, nu-l putea dovedi pe tot, gemea ca o curva in calduri in timp ce pizda ei mustinda se chinuia sa primeasca ceva mai mult de jumatate din monstrul ala carnos.
N-a rezistat mult si valuri de orgasm au inceput sa-i strabata trupul, tremura din toate incheieturile si era terminata. Nu-l putea dovedi pe Solomon, era pentru prima data cand se intampla asa ceva, de obicei barbatii sunt aceia care nu pot dovedi poftele Ruxandrei; frustrate, voia sa-l termine pe Solomon cu orice pret, a inceput un mix de laba combinat cu supt pula sa-l faca sa termine. Era deliciosa cu cata dedicare se chinuia sa-l faca pe Solomon sa spermeze.
Intr-un final a reusit sa-l faca sa ejaculeze, oh, si ce valuri, cantitatea de sperma era proportionala cu marimea matarangii. Ruxandra, cuminte a primit pe fata, in gura, in par si pe tate jeturile interminabile, fierbinti si albe; ii citeam multumirea pe chip, faptul ca a reusit sa-l termine era o realizare pentru ea in momentul ala.
Ne-am trezit toti trei zambind unul la altul incantati, Solomon a alinat-o pe Ruxandra explicand ca e nevoie de exercitiu sa o poata primi pe toata. S-a oferit apoi sa o „antreneze” in directia asta daca e de acord. Curiosi am intrebat in ce consta asta. Solomon a explicat ca are metode prin care pregateste pizdulicea inainte apoi o sa o poate primi pe toata. Ruxandra parea extrem de dornica sa incerce, parca o starnise mai mult lucrul asta. Voia sa incerce, voia sa simta tot madularul ala in ea. Solomon a zis ca doar daca i-o las pe Ruxandra 2 nopti pe mana lui poate face asta, moment in care eu si Ruxandra ne-am uitat unul la altul inmarmuriti. Mie nu-mi suradea deloc ideea stiind ca o sa fie singura, nu fusesem despartiti niciodata pentru vreo aventura sexuala si nici nu aveam de gand sa schimbam ceva. Ruxandra, curioasa, a incerca sa ma induplece spunand ca sunt doar 2 nopti, ca i-ar prinde bine si ca m-ar recompensa pe masura apoi. M-am lasat cu greu convins, cred ca si Solomon observase, chiar daca nu intelegea o iota din romana noastra. Am incuviintat pana la urma, fara nicio tragere de inima. Ma motiva doar faptul ca o sa aibe pizda mai larga dupa experienta asta.
Ne-am adunat hainele, ne-am imbracat, apoi, dupa o imbratisare lunga cu Ruxandra, ne-am luat la revedere. Am ramas pe loc privind formele voluptoase ale Ruxandrei cum se indepartau la bratul gigantului de culoare.
M-am intors singur la hotel pe 4 carari, parca eram beat, am tot zabovit pe stradutele laturalnice doar cu gandul la Ruxandra si la faptul ca o lasasem in compania lui Solomon.
Ajuns aproape de asfintit acasa, am intrat sub dus unde la fel am zabovit, doar sa remarc erectia puternica ce mi-o provoca starea actuala. M-am trantit dezbracat in mijlocul patului si am inceput sa-mi frec pula frenetic.
La un moment dat telefonul a inceput sa sune, la celalalt capat era Ruxandra, cu o voce soptita ma intreba ce fac. I-am raspus sincer ca ma masturbam cu gandul la pizda ei penetrata de pula uriasa a lui Solomon. Cu o voce sexy imi spune ca are o surpriza pentru mine, apoi imediat deschide apel video. Disting silueta goala a sotiei mele intr-o camera semi-intunecata, in fundal un pat mare ravasit, nu foarte imbietor. Imi spune sa nu fac niciun zgomot apoi plaseaza telefonul undeva pe o comoda sau ceva ca vedeam aproape in intregime camera, destul de mare, in care se afla. Imi trimite un sarut apoi dispare. Pula imi zvacnea in mana, mai tare ca niciodata incercand sa aud zgomotele venite dinspre telefon.
Nu dupa mult timp am inceput sa aud voci, m-a surprins faptul ca distingeam 2 voci barbatesti, una cu siguranta era a lui Solomon care vorbea cu un alt tip. Incercam sa prind ceva din cuvintele vorbite in slang-ul acela specific, vorbeau de Ruxandra, Solomon ii spunea tipului cum a agatat-o, ii lauda veleitatile de curva si ca o sa fie foarte misto sa-l ajute sa-i largeasca gaurile. Ruxandra era sub dus iar ei vorbeau despre ce o sa-i faca atunci cand o sa iasa.

Vocile celor 2 au inceput sa se apropie, imediat am zarit silueta masiva a lui Solomon aparand in cadru, cu pula aceea imensa flasca, atarnand maiestuos. Solomon era gol pusca pregatit de actiune, ulterior in planul mai indepartat un alt tip de culoare, gol si el, isi face aparitia si partenerul de dialog, si el dotat cu o mataranga mareata, totusi nu avea dimensiunile lui Solomon.
Amandoi pareau foarte incantati si nerabdatori de ce ii asteapta. In scurt timp apare in cadru si sotia mea draga, goala si uda, se vedea ca nu folosise prosop sa se stearga, era inca uda de sub dus, pielea ii lucea in lumina aceea difuza si arata delicios. Mi-era frica pentru ea, ma temeam pentru integritatea ei in momentul ala, stiam ca-i va fi greu cu cei doi, mai ales ca nu stiam daca ea stia ca Solomon isi va mai aduce un amic. Mi-am dat seama imediat din reactia ei ca stia ce o asteapta si ca facuse deja cunostinta cu tipul cel nou.
Imediat ce a intrat in camera cei doi au tabarat practic pe ea, Solomon s-a postat in spatele ei a cuprins-o cu bratele puternice si a inceput sa o mameleasca, celalalt negru a venit din fata si a inceput sa o sarute frecand-o la pizda. Gemete de placere au inceput sa se auda din directia ei, era fericita, imi placea ce aud. in jos a prins-o pe Ruxandra de coapse si a ridicat-o in aer pur si simplu ca pe un fulg, acum o tinea cu coapsele desfacute si cu pizda expusa exact in fata celuilalt tip care s-a coborat lingand-o pana la pizda ei. Gemetele au devenit mai intense din partea Ruxandrei, tipul o lingea bine in pasarica si nu fusese niciodata manevrata asa. Asa a avut primul orgasm, suspendata in bratele lui Solomon si celalat tip lingand-o de mama focului. Solomon a lasat-o jos si au indemnat-o sa stea in genunchi sa le suga pulile, s-a conformat imediat si am auzit-o scuipand si flegmand pe pulile alea uriase alternand de la una la alta. De fiecare data cand scotea cate o pula din gura acestea erau mai tari si mai baloase, pe coaiele lui Solomon se vedea deja cum se prelingeau bule de scuipat. Baietii s-au inteles apoi, sa o futa negrul cel nou primul, sa o largeasca si sa o ude bine pentru ca Solomon sa poata intra mai usor in ea ulterior.
Proaspata cunostinta s-a intins pe pat cu parul in sus, iar Ruxandra s-a pus deasupra lui, primind in ea intreaga pula, pana la coaie. Solomon era si el aproape, ii tinea bucile deschsie Ruxandrei si o mai plesnea peste fund. Zgomote delicioase scoatea pizda ei mustinda cand cobora pana la baza madularului, era fleasca in pizda dupa cum se auzea. I...



    Login